tisdag 6 oktober 2015

Spare ribs with glaze


Revbensspjäll med glaze



Glaze till ca 1500 g Revbensspjäll

1/2 dl kinesisk soya
1 pressad vitlöksklyfta
2 msk äppelcidervinäger
1 knippe färsk hackad dragon
1 msk honung
1 msk riven ingefära
1 tsk dijonsenap
Peppar

Rör ihop alla ingredienser i en skål. Snitta små jack längs benen och pensla i dem och över hela spjället. Låt gärna marinera ett par timmar innan den åker in i ugnen eller på grillen.


Recept av Järnemma




Ribs with glaze



Glaze to about 500 g Spareribs

1/2 dl Chinese soy sauce
1 pressed clove garlic
2 tablespoons apple cider vinegar
1 bunch of fresh chopped tarragon
1 tablespoon honey
1 tablespoon grated ginger
1 teaspoon Dijon mustard
Pepper

Mix all ingredients in a bowl. Sear the small jack along the legs and brush in them and over the damper. Please let marinate for a few hours before it goes into the oven or on the grill.


Recipe by Iron Emma



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar