torsdag 29 oktober 2015

Potatis och morotsstavar i ugn


Potatis och morotsstavar i ugn

Det här är verkligen läskigt gott. Och så enkelt att göra.



Potatis och morotsstavar i ugn 1 hungrig portion

1 bakpotatis
2 st morötter
Olivolja
Flingsalt
Peppar

Sätt ugnen på 225 grader. Skölj rotfrukterna och skär de i ganska tjocka stavar. Sprid ut stavarna på en oljad plåt. Droppa lite olja över och strö lite salt. Ställ in dem i mitten av ugnen i ca 25 minuter.
Jag tycker inte man behöver röra runt på dem utan ha bara koll så att de inte bränns vid. Lite bränd färg ska de få!

Pudra över peppar och eventuellt lite mer salt. Ät dem direkt. 






Potatoes and carrot sticks in the oven

This is scary good. And so easy to cook.



Potatoes and carrot sticks in the oven for 1 hungry serving

1 baked potato
2 carrots
Olive oil
salt flakes
Pepper

Preheat the oven to 225 degrees. Rinse the vegetables and cut into the fairly thick rods. Spread the slats on an oiled sheet. Drizzle a little oil over and sprinkle with a little salt. Set them in the middle of the oven for about 25 minutes.
I don't think you need to stir them around, but have track on them so that they are not burning. A little burnt color should they get!

Sprinkle with pepper and possibly a little more salt. Eat them right away.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar